nieuws van bloesemgaerde
06/04

We hebben nog 1 kavel te koop in plan Bloesemgaerde te Wognu ...

Lees verder >>
09/07

Bericht gemeente Medemblik – 8 juli 2019 Ontwikkelingscombinati ...

Lees verder >>

Meer nieuws >>

Nieuwbouwplan Bloesemgaerde

30-er JAREN ARCHITECTUUR MET DE LUXE EN HET COMFORT VAN NU

In Wognum is gelukkig nog heel wat mooie, historische architectuur bewaard gebleven. Het dorp waaiert gezellig uit in het groene landschap onder de wolken en de zon, tussen het gras, de bomen en de koeien.
Bloesemgaerde is zo ontworpen dat het perfect aansluit bij het de oude kern en waardoor het karakter van het dorpse leven in tact blijft. Geen hypermoderne nieuwbouwwijk, maar een wijk met sfeer en karakter.

UITGESPROKEN GROEN

Plan Bloesemgaerde is gelegen aan de Kerkweg, nabij de Kerkstraat. Het grenst voor een deel aan het open landschap, de andere zijden grenzen aan het dorp zelf. Bloesemgaerde wordt een uitgesproken wijk met brede lanen, water en diverse parken. Ze worden zo aangelegd dat bijna alle woningen daarvan profiteren. U woont er dus aan het park of aan een straat die uitkomt op een park. Hier kunt u nog eens rustig wandelen of fiesten op straat, zoals dat hoort in een dorp. En kinderen kunnen onbekommerd buiten spelen.

PERFECTE MIX VAN WONINGEN

In Bloesemgaerde komt een zeer gevarieerd woningaanbod waarvan deze allen de sfeer zullen uitademen van de karakteristieke 30-er jaren architectuur. Projectmatig worden er naast de vrijstaande villa’s ook robuuste Tweekappers gerealiseerd. Voor de particulier die graag de eigen villa wil (laten) bouwen, zijn er een redelijk aantal royale bouwkavels beschikbaar. Met betrekking tot de individuele woonwensen kunnen wij u met een gerust hart meedelen dat daar waar mogelijk uiteraard rekening mee wordt gehouden.

Informeer naar de mogelijkheden welke in een optielijst verwerkt zijn bij onze projectmakelaar Jos Duin, telefoon: 06 - 39 881 497 of per e-mail: josduinmakelaar@gmail.com